Promocije

PROMOTIV organizuje promocije knjiga u Nemačkoj

 

tim dosad je organizovao vrlo uspešne promocije naših pisaca u Minhenu i Štutgartu, u čemu nas je prekinula neočekivana situacija izazvana virusom COVID-19.  Pripremamo se da nastavimo gde smo stali čim okolnosti to dozvole, sa većim elanom nego ikada.  

BRANKICA DAMJANOVIĆ

Brankica Damjanović omiljena je književnica na našim prostorima. Na stotine hiljada ljudi prate je na društvenim mrežama i sa zadovoljstvom čitaju njene knjige i tekstove. Promocije Brankice Damjanović uvek su spektakularno iskustvo za posetioce koji ponesu najjače emocije izazvane temama o kojima Brankica govori i njenim kontaktom sa publikom koji pleni i ostavlja bez daha.


U organizaciji PROMOTIVA , 22. i 23. februara 2020. godine gostovala je u Minhenu i Štutgartu. Za promocije knjiga Brankice Damjanović tražilo se mesto više.


Dosad je objavila knjige: 

“Moj sin Jovan”, “Dobro je”, “Rukopis moga brata”, “Rekla mi je volim te”, “Ne bih ovo mogla bez tebe”, “Kći”.


MARKO VIDOJKOVIĆ

Marka Vidojkovića, tiražnog beogradskog pisca ne treba posebno predstavljati. O njemu govore romani kojima se svrastao među najčitanije savremene pisce.


U organizaciji PROMOTIVA , 1. i 2. februara 2020. godine gostovao je u Minhenu i Štutgartu i predstavio svoj književni rad mnogobrojnim zainteresovanim čitaocima.


Dosad je objavio romane: 

“Ples sitnih demona”, “Đavo je moj drug”, “Pikavci na plaži”, “Kandže”, “Sve crvenkape su iste”, “Hoću da mi se nešto lepo desi odmah”, “Kandže 2”, “Diler i smrt”, “Urednik”, ” E, baš vam hvala!”, kao i zbirke priča “Bog ti pomogao”, “Priče s dijagnozom”


BLOGDAN

Bogdan Stevanović, mladi bloger vezan za dva velika grada na B. Beograd i Barselonu. Beograd nosi u srcu a u Barseloni živi i stvara.


Njegov blog blogdan.rs posećuje preko milion čitalaca i svakodnevno uživa u njegovim tekstovima.


U organizaciji PROMOTIVA , 7. i 8. septembra 2019. godine gostovao je u Minhenu i Štutgartu i pobrao simpatije publike na najlepši mogući način.


Dosad je objavio knjige:  “Obloge od mastila”, “S druge strane obloga” i“Ljubav uvek uspe”.%d bloggers like this: