O piscima,  Pisci,  Pisci koje volimo,  Promocije

Bogdan Stevanović

Bogdan Stevanović (1988.) -mladi bloger vezan za dva velika grada na B. U Beogradu više ne živi ali ga nosi u srcu, a u Barseloni živi.

Preko million posetilaca čita njegove tekstove na blogdan.rs, gde se bavi ozbiljnim dubokim životnim temama na pitak, šarmantan način. Gađa nepogrešivo u centar I suštinu problema na iskren način. Što se tiče tema kaže da one njega nalaze, ne on njih. Ne povija se mišljenju većine već jasno I glasno izražava svoj stav o svim životnim temama. Voli da kroz pisanje razgovara sam sa sobom I tako se preispituje. Nije mu važno koliko ljudi čita nego kakvu poruku šalje.

U organizaciji Promotiva, septembar 2019

Autor je za sada tri knjige.

„Obloge od mastila“ – dok čitate shvatite koliko je lako da se zaboravi ali i da se zaboravljenog setite, da prebolite ali i da ponovo zavolite, da zagrlite sadašnjost i da u tom zagrljaju dočekate budućnost.

„Sa druge strane obloga“ – knjiga koja može da se čita sa ove strane odnosno čitalac bira da li će čitati od početka ili s’kraja jer je kraj zapravo novi početak.

“Ljubav uvek uspe” ljubavni citati koji će vas navesti da preispitate sopstvene spoznaje i stavove o tome šta jeste a šta nije ljubav.

Ovaj mladić pored oštrog pera pokazao je i svoju plemenitu stranu. U cilju pružanja informacija o turističkim destinacijama osobama u invalidskim kolicima autor je projekta Svet dostupan svima, jedan je I od osnivača humanitarnog projekta Pokaži malo da ti je stalo, a u saradnji sa Nurdorom osmislio je aplikaciju Pruži korak.

Svašta je probao u životu. Bavio se po malo i glumom. Reditelj predstave u kojoj je glumio rekao mu je jednom prilikom da ne komentariše likove koje igra već da ih doživi i da je bolje da bude pisac. I evo, danas nije pisac ali se bavi pisanjem.

Više detalja na: blogdan.rs

%d bloggers like this: