Pisci koje volimo,  Seminari

Biljana Simić

Biljana Simić alias Billy Biljana – dama sa istančanim čulom za lepotu. Svoju karijeru gradi kao advokat ali uspešno vodi i firmu za modno savetovanje sa sedištem u Minhenu

Na svojim radionicama i seminarima koje održava širom Evrope Biljana, bilo da se radi o odeći, izgledu ili stavu, uči svoje klijente kako da se obuku za poslovni uspeh.
Svoju priču pretočila je i u knjigu “Svi sve rade u moju korist” gde kroz životne situacije objasnjava kako uspešno komunicirati svojim stilom bez ijedne izgovorene reč i kako je svako sebi najbolji advokat.

Na seminaru DAMA 21.VIJEKA

Naravno, koliko god mi nešto planirali, život je pun iznenađenja i ne mogu se svi faktori predvideti. Zato je suočavanje sa novim situacijama i nastavljanje akcije ka ostvarenju cilja bitno. Svatko se može pronaći u bar jednoj od ovih priča. Neka vam ova knjiga bude most iz situacije u kojoj se SADA nalazite do situacije u kojoj ŽELITE da se nađete.

Svi imamo zakonsku obavezu da budemo svakog dana obučeni u javnosti, pa ako već “moramo”, obucimo se onda tako da naša garderoba radi u našu korist – Billy Biljana

%d bloggers like this: