Aktuelno

NOVI PROJEKAT PROMOTIVA!

 

 Roman VOLJEĆU TE KAO DA ĆU TE IZGUBITI autorke

Stanislave Janjanin Njegovan!


Topla priča kojoj nećete odoleti!


U prodaji od 3. marta 2021. godine


VOLJEĆU TE KAO DA ĆU TE IZGUBITI – Stanislava Janjanin Njegovan

je, i pored otežanih uslova za rad usled pandemije virusa COVID-19, uspeo da nesmanjenim entuzijazmom radi na promovisanju književnih i kulturnih vrednosti koje su neophodna svetlost u tamnim vremenima.


Svoje aktivnosti obavljamo putem društvenih mreža, gde okupljamo ljubitelje pisane reči i činimo most između dijaspore i umetnika iz matičnih država.

Posredstvom agencije pisci su čitali za vas delove iz svojih knjiga, otvarali vam vrata svog umetničkog sveta ne bi li zadržali pozitivnu stranu života pred našim očima i čulima.

Na naše zadovoljstvo, veliki broj pisaca, kako sa Balkana tako i iz dijaspore, prepoznao je naš rad i zalaganje, pa smo uprkos nemogućnosti da organizujemo promocije knjiga uživo, u gradovima u kojima živimo, blisko sarađuje sa nama. Kada se stvore uslovi, sigurni samo da će promocije koje budemo organizovali u gradovima u kojima živimo biti posećenije i još kvalitetnije nego do sada.

Pokrenuli smo online knjižaru ne bi li čitaoci mogli da naruče knjigu koju žele, i da je imaju u rukama u najbržem mogućem roku.

Trenutno radimo na pokretanju izdavaštva i na taj način omogućimo našim piscima koji žive i rade u inostranstvu da objavljuju na maternjem jeziku i da se njihova reč daleko čuje.

Planiramo da podržimo i objavljivanje kvalitetnih književnih sadržaja i piscima sa našeg podneblja, te da na taj način stvorimo još jedan most među našim ljudima.

U iščekivanju dana kada ćemo moći da najavimo sledeću promociju u Minhenu, Študgartu, Frankfurtu ili nekom drugom gradu, družimo se na internetu i planove sprovodimo u delo.


 

PROMOTIV na Televiziji srpska dijaspora

 

Duška Perić, direktorka PROMOTIVA, na čelu tima koji  radi iz zadovoljstva.

%d bloggers like this: